Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de febrer 24, 2019

CONQUISTANDO ESCALONES; GAL.LA BENÈFICA

Imatge
Gal.la benèfica en favor de la “ASOCIACIÓN CONQUISTANDO ESCALONES”que es realitzarà el proper dia 15 de març a les 19:30h a la sala Iturbi del Palau de la Música de València.
El títol de la gal.la és MÚSICS VALENCIANS PER LA CIÈNCIA i la recaptació anirà íntegrament destinada a la investigació de la malaltia singular que pateix el col·lectiu que forma aquesta associació i que s’anomena Distròfia Muscular de Cintures 1F. Aquesta col·lectiu lluita no sols per trobar una cura a la seua malaltia sinó que, a través de la investigació de la insòlita mutació genètica que comparteixen els fa immunes a la SIDA i pot ser aquest un dels camins que ens lliure de lesinfermetats tan rares, poderoses i temibles que ens envolten.
www.conquistandoescalones.org
La Gal.la estarà presentada per la periodista Amàlia Garrigós i l’elenc d’artistes serà ben ample abastant diferents estils musicals.
AL TALL, VICENT TORRENT, AMORES GRUP DE PERCUSSIÓ, ORFEÒ VALENCIÀ, QUINTET CASULANA, B3: BROUWER TRIO, PURPUR…

Per a tu, BOSSA NOVA i somriures blancs.

Imatge
PRA VOCÊEl passat 15 de febrer a l’Auditori Rex es va presentar novenaproposta musical inclosa en el projecte ELS ANELLS INGRÀVIDS. Per a l’ocasió canviaren els sentits harmònics i les sonoritats a les que probablement la magnífica sala del Rex estava acostumada. Amb il·luminació subtil a càrrec de Vicent Jesús Climent i una sonorització excel·lent de Juanjo Gimeno (amb Diego i Carlos com a tècnics de sala), la vesprada convidava a ser un dolç preàmbul del que podria passar a la nit següent de Sant Valentí.
PRA VOCÊ és un grup valencià especialitzat en música brasilera que amb la seua sonoritat aconsegueix crear un ambient molt especial. Cap estridència, cap saturació dinàmica. La Bossa Nova, és el gènere brasiler per excel·lència junt a la Samba, que allà on ens trobem ens fa traslladar-nos a terres calentes amb olor a cafè, “cachaça” i somriures blancs, aquesta música estimula desitjos i obri finestres a les que sols la imaginació posa límits.


PRA VOCÊ es va presentar en formació …