Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de gener 27, 2019

PROPERS CONCERTS

Imatge
SPANISH BRASS, 11 de maig, 19:30
Seguirem amb la presentació que SPANISH BRASS farà del seu disc XXX, celebrant amb nosaltres els seus 30 anys de carrera. El disc va ser enrregistrat a l'Auditori Rex i la seua proposta és agraïr al poble de Castelló el gest i l'oportunitat de poder fer un treball tant important a l'espai musical per excelència del nostre poble. Serà dissabte 11 de Maig a les 19:30h.

https://youtu.be/uXsg46g6t-s
CONCERT PATROCINAT PER: EL CELLER DEL ROURE, Moixent

DISSABTE 11 DE MAIG, 19:30H. AUDITORI REX
VOLUNTARIAT INGRÀVID

Imatge
Des de aquest fòrum, la Lira Castellonera vol donar les gràcies a tota la gent que ha participat desinteressadament a les activitats en tots els aspectes possibles; tècnic, transport, suport escènic, benvinguda al públic, venda de productes, venda de entrades, assistència com a públic, assajos, cartelleria, promoció. També per descomptat als que han participat en les diferents formacions que han requerit les propostes artístiques. Com no també a la junta directiva i a la mestra.
També necessitem que cada vegada siguem més gent involucrada, tenim objectius fantàstics, estímuls irrepetibles que podem aconseguir.
Tenim que contagiar al poble, hem de contar apassionadament què és el que estem fent i què és el que estem aconseguint.
Podem ser un exemple, podem fer història.

Seguim.

MEMÒRIA ARTÍSTICA DE 2018

Imatge
Totes les activitats que s’han realitzat des de que es va iniciar el projecte, han tingut un perfil innovador i creatiu poc habitual en el panorama escènic de Castelló. Recordeu Els Clàssics en Silenci, aquellconcert amb la premissa de no escoltar aplaudiments fins que l’últim acord de la vetlada deixara de sonar. Com no, també remarcable el segon diumenge de Pasqua, quan els membres de les seccions de saxos i metalls i 4 extraordinàries veus solistes, Marta Tolsà (soprano) Lua Alonso (Contralt) Oscar García (Tenor) Paco Cholvi (Baríton) sota la direcció de la mestra Beatriz Fernàndez, posaren música a la Missa de Glòria celebrada a l’Església amb una composició de Vaugham Williams.
Recordem la matinal a la plaça de l’Om amb els 69 Pasdobles, on reunirem molta gent per fer un tast dels productes del nostre veí Salva Pereperez al temps que escoltàvem coneguts pasdobles de la mà de la nostra banda dirigida pels mestres Raúl Seguí i Ignasi Climent.Aquella mateixa vesprada gaudirem d’…

CARTELLS DELS CONCERTS 18/19 (per Ricardo Andrés i Inda Bonet)

Imatge
Un recorregut gràfic de les activitats per la Lira Castellonera amb el projecte.


ELS ANELLS INGRÀVIDS (descripció del projecte)

"ELS ANELLS INGRÀVIDS" és el títol del projecte que la Societat Musical Lira Castellonera(SMLC) vol dur a terme amb l’objectiu de presentar-se al certamen internacional de bandes de música de València 2019 (CIBM) i al mateix temps acceptar l’excepcional invitació que el JIWEF (Jeju International Wind Ensemble Festival) a l’illa de Jeju (Corea del Sud) li ha fet per a l’Agost del mateix any. Una invitació sense precedents a una Societat Musical Valenciana, això ens plena d’orgull i ens motiva extraordinàriament per traçar una línia de treball d’un any i mig de durada, la qual ens faça arribar a les dues cites amb les millors condicions artístiques i econòmiques possibles, acceptant els reptes que dotaran a la nostra Societat Musical d’una qualitat artística major a casa nostra i fer del nostre poble un referent culturaleuropeu a aquelles llunyanes terres asiàtiques. PERQUÈ ELS ANELLS INGRÀVIDS? La imatge onírica d’uns anells i tota la seua simbologia ens remeten inevitablement…