EL QUARTET DE LLEVANT AL REX

ELS ANELL INGRÀVIDS i La Lira Castellonera, presenta el seu penúltim concert del projecte que tindrà lloc el proper dissabte 30 de març a les 19:30h a l'Auditori Rex.En aquesta ocasió també hi tindrem una proposta interessantísima de Música de Cambra a càrrec del quartet de clarinets QUARTET DE LLEVANT integrat per 4 fantàstics especialistes d'aquest emblemàtic instrument.

Oferiran un programa que han anomenat "DE CAI A SEVILLA" íntegrament dedicat a la música nacionalista espanyola del XX. Compositors com Marquina, Granados o Albéniz sonaran juntament amb propostes i visions particulars de compositors foranis sobre l'emprempta inconfusible de les harmonies suggeridores del flamenc. Aquest és un programa que portaran de gira per terres alemanyes el proper estiu i a Castelló tindrem l'oportunitat d'assistir a la pre-estrena que ens llançaran aquest grup de virtuosos.

El nostre paisà i company de La Lira, J.Vte, Someño (clarinet baix de la formació), és membre d'aquest grup valencià de execel.lent qualitat i que ha sigut aclamat pel públic europeu als diferents festivals als que han sigut convidats.

Bons músics, bona música. Fórmula infal.lible.

Us esperem.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 DE MAIG SPANISH BRASS AL REX

REGALA LIRA... REGALA CASTELLÓ!!

CONQUISTANDO ESCALONES; GAL.LA BENÈFICA